Aranzman letovanje Kefalonija, Grcka

Prvi dan: Beograd - Kefalonija. Sastanak učesnika putovanja na Beogradskom aerodromu kod šaltera Kon Tiki Travela, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju. Transfer do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Od drugog do desetog dana: Kefalonija. Boravak u apartmanima [najam] i hotelima na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

Jedanaesti i dvanaesti dan: Kefalonija - Beograd. Transfer na aerodrom prema rasporedu u hotelu u kojem gosti borave. Direktan čarter let za Beograd

- apartman - apartmanski smeštaj sa odvojenim spavaćim i kuhinjskim delom;
- studio - apartmanski smeštaj u kome su spavaći i kuhinjski deo u istoj prostoriji
- standard - standardna soba;
- P / M - soba sa pogledom na more;
- P / B - soba sa pogledom na brdo;
- ND - noćenje sa doručkom;
- PP - polupansion:
- prvo dete 2 - 12 godina * - koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dve odrasle osobe, drugo dete 2 - 12 godina ** - koristi četvrti pomoćni ležaj sa dve odrasle osobe;
- treća odrasla osoba koristi treći pomoćni ležaj u sobi i ima 10% popusta na cenu putovanja. vrh strane

Verovatno ni na jednom drugom mestu priroda nije kreirala takav sklad divlje lepote šumovitog zaleđa i pitomog krajolika plavetnog Mediterana, kao na primeru ovog ostrva. Planinski predeli sa endemskom vrstom crnog mediteranskog čempresa, uz brojne geomorfološke i hidrološke kuriozitete, smenjuju plodne ravnice u kojima se kriju vizantijske crkvice, potom bezbrojne maslinjake i brežuljkasta vinogorja sve do obale mora na kojoj su mnogobrojna naselja: od najvećeg i glavnog Argostolija, preko nekadašnje prestonice Liksurija, turističkog Lasija, istorijskog Samija do idiličnog Asosa i otmenog, mondenskog Fiskarda, grčkog Sen Tropea.

Fakultativni izleti:

Velika ostrvska tura [celodnevni izlet brodom]: kružna vožnja oko ostrva, pored čuvene plaže Mirtos, čuvene po bojama smaragda i akvamarina. ručak u jedinstvenom ambijentu poluostrva Asos, u istoimenom ribarskom naselju sa ostacima Venecijanske tvrđave u zaleđini. Obilazak grčkog Sen Tropea, idiličnog seoceta Fiskardo [slobodno vreme za kupanje i ručak]. U nastavku razgledanje retkih speleoloških objekata kao sto su pećine Drogarati i Melisani sa podzemnim jezerima. Manastir Kipurija Zalazak sunca u romantičnoj Kipuriji. Kružna vožnja autobusom po poluostrvu Aliki kroz nepregledna vinogorja, uz degustaciju vina. Izlet se završava u manastiru Kipurija uz lokalnu fiestu sa grčkim mezetlucima i vinom ili uzom.

Brodski izleti do susednih ostrva Itaka [Odisejevo ostrvo] i Lefkada. Površina: 781k m², oko 22 nautičke milje od zapadne obale Peloponeza [Kilini]. Dužina obalske linije: 254kmPopulacija: 29.000 stanovnikaGlavni grad: ArgostoliZnamenitosti: * Speleološki objekti: pećine Melisani, Drogarati, Karavomilos. * Argostoli, Fiskardo, Liksuri, Sami... * Arheološki i istorijski muzej u Argostoliju.

ZEST VILLAS LUX apartmani Liksuri vile su četiri luksuzne vile u nizu, nalaze se na 450 metara od zlatne, peščane plaže Ksi na 6km od centra turističkog mesta Liksuri. Našim gostima su na raspolaganju četvorokrevetni apartmani u prizemlju, sa dve spavaće sobe [sa klimom], dnevnim boravkom sa kuhinjom [opremljenom svim potrebnim sudovima, tanjirima, čašama, šoljama, escajgom po broju ležajeva] i kupatilom. Zest vile imaju bazen i privatni parking za goste sa kolima.

VATSA apartmani Vatsa. Na prelepoj peščanoj plaži, na ušću jedine reke na Kefaloniji u more, nalazi se nadaleko čuvena "Spiaggia" taverna. Netaknuta priroda, potpuna izolovanost, prelep ambijent i stalni gosti bili su presudni da vlasnik taverne izgradi četiri apartmana. Za ljubitelje prirode, koji žele miran odmor, uz mogućnost rent-a-car - a mogu obići i doživeti ovo ostrvo na najbolji mogući način. Apartmani su na dva nivoa sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom u prizemlju, dok je spavaći deo na spratu. Gosti zainteresovani za obroke u taverni, mogu na licu mesta dobiti specijalne popuste.

LAZARATOS apartmani Variko - Kouvalata. Novoizgrađena zgrada apartmana, nalazi se na uzvišici sa koje se pruža zadivljujući pogled na zaliv između Argostolija i Liksurija, od koga je udaljen 7 kilometara. Lociran je nad peščanom plažom Variko do koje vodi staza od cca 250 metara. Našim gostima su na raspolaganju moderno opremljeni apartmani [tipa studio] za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kuhinju [opremljenu svim potrebnim sudovima, tanjirima, čašama, šoljama, escajgom po broju ležajeva], kupatilo, terasu, klimu, TV i telefon. Mogućnost doplate za doručak: € 5, 00 po osobi, po danu.

SUMMERY 2* superior Liksuri. Vrlo dobar hotel u svojoj kategoriji, nalazi se u centru Liksurija, lociran na samoj obali. Hotel raspolaže sobama sa kupatilom [fen za kosu], terasom, klimom, telefonom, TV, frižiderom. U sklopu hotela su bazen, sala i terasa za doručak, košarkaški teren. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom [bife - doručak].

CEPHALONIA PALACE 4* Liksuri. Izolovan hotel, idealan za porodični odmor i za sve one koji su svoj odmor zamislili u prirodnom ambijentu, daleko od gradske buke. Nalazi se na zlatnoj peščanoj plaži Liksurija, udaljen 6km od centra turističkog mesta Liksuri, do kog saobraća lokalni autobus. Sobe su sa kupatilom [fen za kosu], terasom [prizemnom terasom u četvorokrevetnim sobama sa direktnim izlazom na bazen], klimom, mini frižiderom, satelitskom TV, telefonom, radiom. Hotel ima veliki bazen sa slatkom vodom, oko kojeg je amfiteatralno postavljen hotelski kompleks, dečji bazen, teniski teren, bar na plaži i bazenu, tavernu na plaži, mini market, konferencijsku salu. Usluge u hotelu su na bazi polupansiona - doručak i večera [švedski sto].

MEDITERRANEE 4* Lasi - Hotel se nalazi na peščanoj plaži popularnog turističkog naselja Lasi, udaljen svega 2km od glavnog grada Kefalonije - Argostolija. Raspolaže standardnim, klimatizovanim sobama sa kupatilom [fen za kosu], terasom, telefonom, TV, radiom, sefom, frižiderom. U sklopu hotela su bazen, taverna na plaži, bar na bazenu, restoran u kome se služe doručak i večera [švedski sto], mini market, zlatara, frizerski salon, TV i konferencijska sala, teniski teren…

REZERVACIJA ARANZMANA
+38164 9874264

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.6154768; || visit_greece@booking-hotels.biz