Aranzmani letovanje Skopelos, Grcka

Prvi dan: Beograd - Skiatos [Skopelos]. Sastanak učesnika putovanja na Beogradskom aerodromu kod šaltera Kon Tiki Travela, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Skiatos. Transfer do hotela po izboru, a za putnike za Skopelos - transfer do luke, ukrcavanje na trajekt, transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

Od drugog do desetog dana: Skiatos [Skopelos]. Boravak u apartmanima [najam] i hotelima na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

Jedanaesti i dvanaesti dan: Skiatos [Skopelos] - Beograd. Transfer na aerodrom prema rasporedu u hotelu u kojem gosti borave, a za putnike sa Skopelosa - transfer do luke, ukrcavanje na trajekt, transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd.

Medju hiljadama grčkih ostrva rasutih po mediteranskom plavetnilu ističe se grupa manjih ostrva u severozapadnom delu Egeja poznatija pod imenom Severni Sporadi. Većini naših turista poznato je ostrvo Skiatos, ali nešto istočnije od njega je Skopelos sa oko 95k m² i obalskom linijom od 67km, relativno isprekidanom, osrednjim ozelenjenim brežuljcima medju kojima je najveći 680m. n. v. Ceo ovaj region označen je kao ekološki najčistiji na prostoru Mediterana pa je stoga proglašen za 'ekološko - maritimni nacionalni park u kome žive retke morske foke [monachus, monachus] i u kome je striktno definisan obim pomorskog saobraćaja.

Glavno ostrvsko naslje Skopelos ili Hora smešteno je u velikom zalivu okrenutom ka severu, a pojavjuje se od helenističkih vremena da bi u doba Vizantije doživeo svoj vrhunac. U poslednjih nekoliko godina Skopelos je sve traženija destinacija u okvirima Grčke, zbog svoje slikovitosti i šarmantnosti pejsaža, velikog stepena očuvanosti prirode, kao i mirnog ambijenta, dakle, svega onoga što je potrebno jednom preopterećenom čoveku u zahuktalim vremenima današnjice. Na Skopelosu vreme, kao da je stalo !

IONIA hotel 2* Grad Skopelos
U samom centru slikovitog gradića Skopelos, gostima ovog hotela se pruža mogućnost aktivnog odmora uz sve pogodnosti i prirodne blagodeti smaragdnih Sporada. Iako je na 150m od mora, prve uređene plaže se nalaze van grada. Hotel raspolaže sobama sa kupatilom, klimom, terasom, frižiderom, satelitskom TV, radiom i telefonom. Hotel ima bazen, bar na bazenu, salu za doručak, TV salu..

AEOLOS hotel 3* Grad Skopelos
Hotel je jedan od poznatijih i popularnijih hotela na ostrvu. Nalazi se naspram luke, a udaljen je svega 600m od centra gradića Skopelos. Iako se nalazi u priobalnoj ulici, okrenut ka moru, prve uređene plaže se nalaze van grada. Sobe su sa kupatilom [fen za kosu], terasom, klimom, frižiderom, telefonom, radiom i satelitskom TV. Hotel ima bazen, bar na bazenu, salu za doručak, TV salu.

AFRODITE hotel 3* Panormos
Hotel se nalazi na 150m od popularne plaže Panormos i 18km od grada Skopelos [Hora]. Hotel ima dva bazena [jedan je dečji], bar na bazenu i restoran u kome se služi Doručak. Sve sobe su sa kupatilom [fen za kosu], terasom, klimom, frižiderom, telefonom i radiom.

REZERVACIJA ARANZMANA
+38164 9874264

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.6154768; || visit_greece@booking-hotels.biz