Letovanje Krf - ostrvo na Božijem dlanu

Ovo određenje potiče od iskusnih moreplovaca koji su kroz vekove utočište od nepogoda i bura nalazili u ovom delu jonskog arhipelaga, naspram negostoljubivih planina severnog Epira, uz obale očaravajućeg Krfa. Zahvaljujući važnom strateškom položaju i lepoti, ostrvo je bilo meta raznih osvajača.

Oni koji su najduže vladali ostavili su najdublji pečat u arhitekturi i kulturi i davali ritmove graditeljima koji će kasnije dolaziti: Vizantija, Venecija, Francuska, Rusija, Engleska. Prisustvo srpske države na ovom ostrvu postalo je deo njegove kulturne tradicije, a uspomena na herojstvo srpskih vojnika živi u svakom stanovniku Krfa i danas.

Maslinove šume ovde padaju sa bregova u dugim srebrnastim kaskadama. Bez prastarih maslina ovo ostrvo ne bi imalo ni svoju lepotu ni svoju slavu. Sve je na ovom ostrvu mirno i prozračno i lako kao senka" - Jovan Dučić.

Agios Georgios: Jedinstven je po tome što nudi spoj najlepših plaža na ostrvu i mogućnost spokojnog odmora i dobrog provoda. Smešten je na jugozapadnoj obali ostrva Krf, 30km udaljen od starog grada.

Plaže Ag. Georgiosa i susedna Agia Varvara, spadaju među najlepše na mediteranu: toplo, kristalno, plavo - ovo su odlike mora koje zapljuskuje zlatnu peščanu obalu. Sliku očaravajućeg mediteranskog mesta upotpunjuju veoma originalno uređene kafeterije, noćni klubovi i restorani. Dobro raspoloženi i našim ljudima naklonjeni meštani, sastavni su deo gostoljubive atmosfere Ag. Georgiosa. Na 10 - akkm južno od mesta nalazi se Kavos, nadaleko čuven po svom noćnom životu.

Program putovanja:

Prvi dan: Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme.
Polazak autobusa u navedeno vreme. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

Od drugog do jedanaestog dana: Krf - dolazak u Agios Georgios, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija / apartmana.

Dvanaesti dan: napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

Trinaesti dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Legenda:
- NA - najam;
- St 02 - dvokrevetni studio;
- St 03 - trokrevetni studio;
- E. B. - pomocni ležaj
- St 04 - četvorokrevetni studio;
- A / C - klima uređaj;
- App 04 - četvorokrevetni apartman;

Kuća VIKTOR 2
Kuca se nalazi blizu obale, u centru Agios Georgiosa preko puta kuće Viktor 1, nadomak popularnih kafića. Smeštajne jedinice su 1/2, 1/3 studiji i 1/4 apartmani. Svi studiji / apartmani veoma su komforni, poseduju kuhinju, TWC i balkon. Gosti ove kuće mogu da koriste usluge kuće Viktor 1.

Kuća MARIA
Kuca Maria se nalazi u centru mesta Agios Georgios. Udaljena je 20m od plaže. Sve smeštajne jedinice su 1/2 komforni studiji. U okviru kuće nalazi se velika zajednička terasa koja je pokrivena i sa koje se pruža veoma lep pogled na more. Svaki studio poseduje kuhinju, TWC i balkon.

Kuća VIKTOR 1
Kuća Viktor 1 se nalazi na samoj obali, u centru Agios Georgiosa. Smeštajne jedinice su 1/2 i 1/3 komforni studiji. Svaki studio poseduje kuhinju, TWC i balkon. Kuća poseduje bar, restoran i ureden travnjak na obali. Plaža je udaljena 150m.

Kuća ARIS
Kuća Aris se nalazi u centra mesta. Udaljena je 50m od plaže. Svi apartmani imaju kuhinju, TWC i balkon. Jedinice su komforni 1/4 apartmani.

Kuća STAMATIS
Kuća Stamatis se nalazi u centru mesta. Udaljena je 50m od plaže. Svi studiji imaju klima uredaj, kuhinju, TWC i balkon. Jedinice su komforni 1/2, 1/2+1 studiji. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Korišćenje klima uredaja se naknadno naplaćuje.

Kuća DIMITRIS
Kuća Dimitris se nalazi nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom delu. Udaljena je 250m od plaže. Jedinice su komforni 1/2, 1/2+1 studiji i 1/4 apartmani. Svi poseduju kuhinju, TWC i balkon. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Poseduje lepo uredeno dvorište.

Kuća TEODOROS
Kuća Teodoros se nalazi nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom delu. Udaljena je 250m od plaže. Svi apartmani i studiji imaju klima uredaj, kuhinju, TWC i balkon. Jedinice su komforni 1/2, 1/2+1 studiji i 1/4 apartmani. Kuća ima veliko, lepo uredeno dvorište. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Korišćenje klima uredaja se naknadano naplaćuje.

Kuća KAPETAN
Kuća Kapetan se nalazi nadomak centra mesta, u veoma mirnom delu. Udaljena je 250m od plaže. Poseduje uredeno dvorište a svaki studio ima balkon. Smeštajne jedinice su 1/2 i 1/2+1 komforni studiji. Treći krevet je pomoćni. Svaki studio ima klima uredaj, TWC i kuhinju. Korišćenje klima uredaja se naknadno naplaćuje.

Autobuski prevoz: polazak autobusa dan ranije.

Polazak iz Beograda u 14:00h sa parkinga Sava Centra - savska strana Povratak sa Krfa oko 16:00h poslednjeg dana iz tabele.

Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tacno vreme polaska. Putnicima sa sopstvenim prevozom cena aranžmana se umanjuje za 4.490 din. Za decu od 2 - 12 god. umanjenje je 3.490 din za prevoz autobusom.

Deca do 2 godine besplatno. U svakoj smeštajnoj jedinici može besplatno boraviti po jedno dete do 12 god. u pratnji 2 punoplatežne osobe [studio] tj. 4 punoplatežne osobe [apartman] ukoliko nema vlastiti ležaj.

Minimum punoplatežnih osoba u studiju je 2, u apartmanu 4.

Napomena: započeti način plaćanja ne može se naknadno menjati.

Cena aranzmana obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase [klima / video / audio] na relaciji Beograd - Krf - Beograd sa pratiocem grupe,
- prevoz trajektom Igumenica - Lefkimi - Igumenica [vožnja traje oko 45 min u jednom pravcu],
- uslugu smeštaja na bazi najma studija / apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja,
- servis predstavnika agencije,
- troškove organizacije programa.

Cena aranzmana ne obuhvata:
- grupna Grčka viza po osobi [troškovi za vizu u ambasadi Grčke i manipulativni troškovi Organizatora],
- obavezno putno zdravstveno osiguranje,
- doplatu za klima uređaj [iznos naglašen u tabeli],
- fakultativne izlete,
- ostale individualne i nepomenute troškove.

Napomene:

Viza: Putnik je u obavezi da dostavi neophodna dokumenta za pribavljanje Grčke kolektivne vize najkasnije 20 dana pred put, za ciju valjanost garantuje sam putnik. U slučaju eventualnog uskraćivanja izdavanja vize, ambasada Grčke ne obrazlaže razloge i ne refundira uplaćen novac za troškove.

Ukoliko je Organizator putovanja prihvatio dokumentaciju smatrajući je kvalitetnom, neodobravanje vize se smatra višom silom i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana usled više sile i putnik je u obavezi organizatoru nadoknaditi samo stvarne, odnosno učinjene troškove.

Organizator putovanja, u slučaju da putnik koji je odustao, obezbedi odgovarajuću zamenu ili pak zamenu izvrši sam organizator, dužan je putniku izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava u ukupnom iznosu, po odbitku samo stvarnih i učinjenih troškova [izdavanje vize, polise osiguranja i dr.], prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Individualnu Grčku vizu obezbeđuju sami putnici.

Individualna Grčka viza potrebna je putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, ili uplaćuju dve ili vise smena letovanja na autobuskom prevozu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanja vize i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

APARTMAN / STUDIO: Pored spavaće sobe [jedne ili dve], kupatila i balkona, u svakom je kompletno opremljena mini kuhinja, sa elementarnom opremom i priborom za pripremanje i konzumiranje hrane, za odgovarajući broj osoba. Kod nekih studija i apartmana, kuhinja nije posebna prostorija.

NAJAM: uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara kao i komunalnu taksu. Posteljina je sastavni deo inventara [promena jednom u toku smene] ali ne i peškiri, toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće i pranje posuda. U toku smene korišćenja studia - apartmana gosti sami iznose smeće i održavaju čistoću.

Sve smeštajne jedinice iz ove ponude registrovane su, pregledane i standardizovane od strane Nacionalne turističke asocijacije "EOT". Pojedini standardi u nekim smeštajnim kapacitetima, u toaletima i kupatilima su uslovljeni načinom izgradnje, instalacijama i kapacitetima istovremenog korišćenja tople vode. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Fakultativni izleti: su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Cene i uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info - tabli i pisanih informacija predstavnika agencije. Za smeštaj gostiju, koji u letovalište dolaze organizovanim autobuskim prevozom, odgovoran je pratilac grupe. Gosti sa sopstvenim prevozom javljaju se u letovalištu sa vaučerom, lokalnoj agenciji ili domaćinu.

Najam započinje najranije u 14:00h. prvog dana a završava u 10:00h. poslednjeg dana smene boravka. Za vremenski period od napuštanja apartmana / studija do polaska autobusa za Srbiju, uvek je obezbeden prostor za prtljag dok sanitarnih prostorija za ove svrhe ima samo u nekim objektima.

Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i iste nadoknade. Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

Organizator zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja [redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti].

REZERVACIJA ARANZMANA
+381.64.555.85.81

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.6154768; || visit_greece@booking-hotels.biz