Aranzmani letovanje Skiatos, Grcka

Prvi dan: Beograd - Skiatos. Sastanak učesnika putovanja na Beogradskom aerodromu kod šaltera Kon Tiki Travela, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Skiatos. Transfer do hotela po izboru, a za putnike za Skopelos - transfer do luke, ukrcavanje na trajekt, transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

Od drugog do desetog dana: Skiatos. Boravak u apartmanima [najam] i hotelima na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

Jedanaesti i dvanaesti dan: Skiatos - Beograd. Transfer na aerodrom prema rasporedu u hotelu u kojem gosti borave, a za putnike sa Skopelosa - transfer do luke, ukrcavanje na trajekt, transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd.

Skriveno u zapadnim vodama Egejskog mora, na izgled, slično sićušnim ostrvima arhipelaga Severni Sporadi, ostrvo Skiatos privlači pažnju onih koji dobro znaju šta je šarm i lepota Mediterana. Bez obzira na svoju skromnu površinu, ovo ostrvo definišu i kao ostrvo sa "stalnom izložbom plaža". Ni manjeg ostrva ni više plaža, a svaka je priča za sebe. Skiatos je odlična prilika za beg iz svakodnevnice.

Površina: 48k m²
Dužina obalske linije: 44km
Populacija: 4. 500 stanovnika
Glavni grad: Skiatos

Znamenitosti:
- ostrvska prestonica Skiatos,
- spomen kuća - muzej u kojoj je rođen čuveni grčki književnik Aleksandros Papadijamantis,
- najveći ukras ostrva su mnogobrojne plaže Kukunaries, Lalarija, Agia Paraskevi, Aselinos, Cugrijas, Banana…

AGELOS
U prelepom ambijentu, okružena zelenilom, nalazi se dvospratna zgrada apartmana, sa bazenom, na 350m od poznate peščane plaže Vromolimnos. Našim gostima su na raspolaganju apartmani tipa studio [za 2 osobe], na prvom i drugom spratu. Svi imaju terasu okrenutu ka moru, kuhinju [opremljenu svim potrebnim sudovima, tanjirima, čašama, šoljama, escajgom po broju ležajeva], kupatilo [tuš / WC] i klimu. Supermarket je udaljen 250m od apartmana, kao i autobuska stanica sa koje redovno saobraća autobus do grada Skiatos [udaljen osam km].

KORALI
Apart-hotel, koji se nalazi na 150m od peščane plaže Troulos, ima dva bazena [jedan dečji], restoran i terasu na kojoj se služi Doručak. Našim gostima su na raspolaganju apartmani tipa studio za 2 - 3 osobe. Svi imaju terasu, kuhinju opremljenu svim potrebnim sudovima, tanjirima, čašama, šoljama, escajgom po broju ležajeva, kupatilo [tuš / WC], klimu, telefon i TV. Odlično snabdeven supermarket nalazi se na 100m udaljenosti od apartmana, kao i brojni kafići i taverne. Do grada Skiatos [udaljenog 10km] redovno saobraća autobus, čija je stanica ispred Hotela.

ALKYON 3*
Za sve one koji vole da su smešteni u gradu, a udaljeni svega 200m od niza taverni, poslastičarnica, barova, kao i 300 - 400m od plaže, preporučujemo ovaj hotel. Gostima su na raspolaganju sobe sa kupatilom, terasom okrenutom ka moru, klimom, mini-barom i radiom. Hotel ima bazen, bar na bazenu, terasu na krovu sa pogledom na luku i grad Skiatos, gde se služi bife Doručak.

ESPERIDES BEACH 4*
Hotel, okružen prelepim vrtom, nalazi se na zlatnoj, peščanoj plaži Ahladija, udaljen svega 4km od grada. Smeštaj gostiju je u standardnim sobama sa kupatilom [fen za kosu], terasom sa pogledom na more, telefonom, radiom, satelitskom TV, mini-barom i klimom. Hotel ima bazen, bar na bazenu, restoran [Doručak i večera - švedski sto], tavernu, teniski teren, suvenirnicu, zlataru, dečju igraonicu i igralište, salon lepote …

SKIATHOS PALACE 4*
Hotel se nalazi na jugozapadnoj strani ostrva, na uzvišenju sa kojeg se pruža zadivljujući pogled na čuvenu plažu Kukunaries. Udaljen je 150m od peščane plaže Marata, 250m od peščane plaže Kukunaries, 10km od gradića Skiatos i 12km od aerodroma.

Svojim servisom i položajem znatno se izdvaja od većine hotela na Skiatosu. Smeštaj gostiju je u standardnim sobama [pogled na brdo] sa balkonom, kupatilom, satelitskom TV, radiom, telefonom, frižiderom i klimom.

Sobe sa pogledom na more mogu se obezbediti na upit, od 14. 06. do 26. 07. i od 27. 08. do 27. 09. 2007. uz doplatu po osobi za 10 noći ili za 11 noći.

Hotel ima veliki restoran sa terasom u nivou otvorenog bazena sa slatkom vodom, gde se serviraju doručak i večera [švedski sto], bar na bazenu, saunu, teniski teren, dečji park, prodavnicu suvenira...

Jednom nedeljno, na terasi hotela, organizuje se grčko veče, uz prelepu atmosferu kojoj doprinose nacionalni folklor, brojni grčki specijaliteti i roštilj na ćumuru pripreman pred Vama. hotelski mini bus besplatno saobraća do i sa plaže Kukunaries, kao i do gradića Skiatos.

SKIATHOS PRINCESS 5*
Priključen grupi Santikos hotels & Resorts, kompletno renoviran, hotel Skiathos Princess se zvanično svrstava u kategoriju hotela sa 5*. Nalazi na peščanoj plaži Agia Paraskevi, udaljen 8km od gradića Skiatos i 10km od aerodroma. Smeštaj gostiju je u sobama sa kupatilom [fen za kosu], terasom, telefonom, radiom, satelitskom TV, mini-barom, klimom i sefom. Hotel ima dva otvorena bazena [jedan dečji], restoran [Doručak i večera - švedski sto], tavernu na plaži, bar na bazenu, koktel bar…

Fakultativni izleti:

Krstarenje oko ostrva [poludnevni izlet brodom]. Upoznavanje sa prirodnim lepotama ostrva [stoletne borove šume koje skrivaju mnogobrojne peščane plaže] i zadržavanje na jednoj od najpoznatijih plaža Grčke - Lalariji, dostupnoj samo s mora.

Ostrva Skopelos i Alonisos [celodnevni izlet brodom i autobusom]. Plovidba kroz pomorski nacionalni park Arhipelag severnih Sporada, zaštićenom ekološkom zonom izuzetnih prirodnih lepota. Poseta atraktivnim ribarskim naseljima, jedinstvenim po slikovitim mediteranskim ambijetalnim celinama.

REZERVACIJA ARANZMANA
+38164 9874264

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.6154768; || visit_greece@booking-hotels.biz