Parga Grcka - 12 dana autobusom

Prvi dan: putovanje, Beograd - sastanak putnika kod železničke stanice "Prokop" okretnica gradskog autobusa br. 34 [koji spaja Dunav stanicu, glavnu železničku stanicu i železničku stanicu Prokop], ispod muzeja "25. maj" i "Kuće cveća" pored "Partizanovog" stadiona, najmanje pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

Od drugog do desetog dana: Parga - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge + noćenje.

Jedanaesti dan: Parga - napuštanje objekta, polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
Dvanaesti dan: Beograd - dolazak u Beograd, na mesto polaska.

Polazak autobusa:
- iz Novog Sada, u 12:00h kod glavnog ulaza u Sajam, najmanje 25 putnika.
- iz Beograda, u 14:00h kod železničke stanice "Prokop", okretnica gradskog autobusa br. 34 [koji spaja Dunav stanicu, glavnu železničku stanicu i železničku stanicu Prokop], ispod muzeja "25. maj" i "Kuće cveća", pored "Partizanovog" stadiona.
- iz Nisa, u 17:00h sa parkinga ispred železničke stanice.
Povratak sa Halkidikija predposlednjeg dana aranžmana oko 17:00h po lokalnom vremenu.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 2.000,00 din po osobi samo za polaske 20. i 29. 05. i 3.000,00 din po osobi samo za polaske 07. i 16. 06. i polaske 05. i 14. i 23. 09. a za sve ostale polaske u sezoni cena aražmana se umanjuje za 3.500,00 din po osobi. U slučaju spajanja smena na našem prevozu putnici su u obavezi da sami vade individualnu vizu.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom [visokopodni ili dabldeker] na relaciji Beograd-Parga-Beograd boravak od 10 dana / 9 noćenja / sa uslugom po izboru u sobama,
- studijima, apartmanima ili hotelu,
- usluge predstavnika agencije.

Aranžman ne obuhvata:
Troškove viziranja pasoša za državljane Srbije koji prema regionalnoj podeli Grčke Ambasade vizu dobijaju u Konzulatima u Beogradu, Nišu i Prištini, iznose 850 dinara, plaćaju se u agenciji i sastoje se od cene koju naplaćuje ambasada i troškova agencije. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja, fakultativne posete, lične troškove...

Napomena: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.

Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Ni u jednom objektu ne postoji mogućnost najma jednokrevetne sobe, studija ili apartmana.

Doplata za polupansion po osobi za ceo period [Doručak i večera - meni]. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge [noćenje ili polupansion] samo prilikom rezervacije aranžmana.

Popusti:
- Dete do 2 godine u pratnji dve odrasle osobe plaća dinarski deo aranžmana, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.
- Dete od 2 do 8 godina koje koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom plaća dinarski deo i ostvaruje popust od 75% na devizni deo aranžmana, ima mesto u autobusu
- smeštaj u zajedničkom ležaju.
- Odrasla osoba ili dete na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 50% na devizni deo aranžmana.

Slikovito mesto na Jonskom moru u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno 60km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta, nalazi se u malom zalivu na padini, okruženo šumom i stablima maslina. Romantične uličice sa belim kućama pune su kafića, restorana i taverni.

Tempo života je veoma spor preko dana da bi u večernjim časovima luka živnula u kosmopolitskoj atmosferi koja zadovoljava svačiji ukus. Parga poseduje bogatu istoriju, retku fizičku lepotu, prelepe peščane plaže do kojih se dolazi laganom šetnjom, biserno more, nezaboravni šarm koji će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj.

Vila GABRIEL. Dvospratna vila koja se nalazi u centru, na oko 450m od mora. Vila poseduje studije za 2 - 3 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, sef [posebno se plaća], balkon ili terasu. Usluga: najam.

Vila ELPIDA + lux. Trospratna vila sa prizemljem koja se nalazi u centru, na oko 350m od mora i luke. Vila poseduje studije za 2 - 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, aparat za kafu, TWC, TV, klima uređaj [posebno se plaća], fen, sef, balkon ili terasu. Usluga: najam.

Vila GIOHANA - Kompleks studija koji je lociran u ravnijem i nižem delu Parge, na oko 350m od centra i mora. Kompleks ima roštilj u bašti, studije za 2 - 3 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, toster, aparat za kafu, TWC, TV, klima uređaj [uključen u cenu], fen, sef, balkon ili terasu. Usluga: najam.

Vila MARIA - lux. Trospratna vila sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 450m od mora. Vila poseduje studije za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, toster, aparat za kafu, TWC, fen, TV, klima uređaj [uključen u cenu], sef, balkon ili terasu. Usluga: najam.

Kategorizacija i standardizacija opreme studija i apartmana:

- STUDIO ima jednu ili dve prostorije bez vrata, u kojima se nalazi naznačeni broj osnovnih ležaja, opremljenu čajnu kuhinju [bez rerne] sa friziderom i osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.
- APARTMAN ima dve ili tri vratima odvojene prostorije, u zavisnosti od broja osnovnih ležaja, opremljenu čajnu kuhinju [bez rerne] sa frižiderom, osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.

Napomena: Mere ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 185-190 cm sa 75-90 cm. i francuski [2 osobe] 185-190 cm sa 120-140 cm.

Aranžman je rađen na bazi najmanje 40 putnika. Krajnji rok za obaveštenje o otkazivanju putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika je 5 dana pre datuma polaska.

REZERVISI ARANZMAN
+381.64.555.85.81

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.6154768; || visit_greece@booking-hotels.biz