Aranzmani Letovanje Krit, Grcka

Prvi dan: Beograd - Krit. Sastanak učesnika putovanja na Beogradskom aerodromu kod šaltera Kon Tiki Travela, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Krit. Transfer do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Od drugog do desetog dana: Krit. Boravak u apartmanima [najam] i hotelima na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili sve uključeno. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

Jedanaesti i Dvanaesti dan: Krit - Beograd. Transfer na aerodrom prema rasporedu u hotelu u kojem gosti borave. Direktan čarter let za Beograd.

- apartman - apartmanski smeštaj sa odvojenim spavaćim i kuhinjskim delom;
- studio - apartmanski smeštaj u kome su spavaći i kuhinjski deo u istoj prostoriji
- standard - standardna soba;
- P / B - soba sa pogledom na brdo;
- PP - polupansion: SU - sve uključeno;
- prvo dete 2 - 12 godina * - koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dve odrasle osobe,
- drugo dete 2 - 12 godina ** - koristi četvrti pomoćni ležaj sa dve odrasle osobe;
- treća odrasla osoba koristi treći pomoćni ležaj u sobi i ima 10% popusta na cenu putovanja. vrh strane.

Na krajnjem jugu grčkog Mediterana smešteno je "ostrvo džin", najveće po površini i dužini obalske linije. To je svet za sebe, raskrsnica bogova i ljudi, mitova, legendi i stvarnosti, ostrvo kraljeva sa njihovim raskošnim palatama u Knososu i Festosu, danas prvorazrednim turističkim atrakcijama, ostrvo - kolevka legendarnog Zevsa, prepuno belih, samo njemu svojstvenih vetrenjača. Ovo veliko ostrvo koga sa severa zapljuskuje more Kandia, a sa juga Libijsko more, zove se Krit.

Fakultativni izleti:

Palata KNOSOS [celodnevni izlet autobusom]. Razgledanje arheološkog muzeja u Heraklionu. Jedinstvena prilika da se upoznate sa drevnom minojskom civilizacijom koja je cvetala na Kritu od 2800. do 1150. g.p.n.e. Imaćete priliku da vidite ostatke palate u Knososu koji je udaljen oko 6km od glavnog grada Krita - Herakliona. Videćete ostatke minosove palate, kraljeve i kraljičine odaje, svetle i prostrane, sa ostacima fresaka na zidu, živih boja. Poseta arheološkom muzeju. Razgledanje bogate zbirke pokretnih eksponata pronađenih na lokalitetima Knosos i Festos. Posle razgledanja Knososa i muzeja slobodno vreme u Heraklionu.

Ostrvo SANTORINI [celodnevni izlet brodom]. Poseta najatraktivnijem ostrvu Egejskog prostora koje je formirano nakon velike erupcije vulkana 1. 450 godine p. n. e. Idiličan, skoro nestvaran, ambijent sa crno belim tonovima u kojima dominiraju modro plave kupole, bezbrojnih crkvica i kapela. Na ovom ostrvu, reče jedan putopisac, ima više vina nego vode, više crkava nego kuća i više magaraca nego ljudi. Površina: 8. 300k m², najveće grčko ostrvo i peto na Mediteranu. Dužina obalske linije: 1. 040kmPopulacija: 572.000 stanovnikaGlavni grad: HeraklionZnamenitosti: * Arheološki lokaliteti prvorazrednog značaja: Knosos, Festos i Gortis* Arheološki muzej u Heraklionu* Dolina Lasiti sa hiljadama belih vetrenjača* Autentična planinska sela i Zevsova pećina* Matala i južna obala sa šumom palmi [Finikodasos]* Jerapetra - najjužnije naselje Evrope.

Apartmani KISLAND. Guves - Kisland kompleks studia [bez terase] i apartmana nalazi se desetak metara od obale mora. Svaka smeštajna jedinica ima kuhinju [opremljenu sa svim potrebnim sudovima, tanjirima, čašama, šoljama i escajgom po broju ležajeva] i kupatilo. U prizemlju ove zgrade nalazi se mali bazen koji je na raspolaganju gostima. Vrlo povoljna lokacija [500 metara od centra turističkog mesta Guves, 18km od Herakliona, a 7km od Hersonisosa] je idealna za sve koji žele aktivan odmor.

LAMBIS 3* Amudara - Hotel se nalazi u mestu Amudara, 250m od peščane plaže, 6km udaljen od centra Herakliona i 10km od aerodroma. Hotel ima veliki lobi sa recepcijom, prostrani restoran, bar, grčku tavernu, snek bar, bar na bazenu, otvoreni bazen, TV salon, radnju sa suvenirima i kutak za decu. Sve sobe imaju terasu, kupatilo, telefon, radio. Usluge u hotelu su na bazi polupansiona [Doručak i večera - švedski sto].

ERI BEACH 3* Hersonisos - Hotel, kompletno renoviran 2003. godine, nalazi se na samoj obali u mestu Hersonisos. U blizini hotela nalazi se veći broj restorana, taverni i kafeterija, kao i veliki Waterland. Hotel raspolaže velikim lobijem, TV salom, restoranom, velikim bazenima, kao i bazenom za decu. Ima mini market i nekoliko barova. Sve sobe su sa balkonom [ili terasom], kupatilom, telefonom, satelitskom TV, radiom, kao i klimom [u junu i septembru klima se koristi uz doplatu]. Ishrana je na bazi "sve uključeno" što podrazumeva: doručak, ručak i večeru, nacionalna Grčka alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00h do 23:00h, kao i kafu, čaj i dezerte u periodu od 16:00h do 17:00h.

SANTA MARINA 4* Amudara - Hotelski kompleks SANTA MARINA smešten je 6km zapadno od glavnog ostrvskog grada Herakliona u turističkom naselju Amudara. Ovaj objekat raspolaže moderno uređenim sobama, velikim restoranom, terasom za sunčanje, terenima za mini golf, tenis i stoni tenis, velikim TV salonom, menjačnicom, privatnim parkingom. Svaka soba ima terasu [popločan prostor u prizemlju bungalova], kupatilo [fen za kosu], centralnu klimatizaciju, satelitsku TV i radio, telefon, frižider, sef [uz doplatu]. Ceo hotelski kompleks je smešten na dugoj peščanoj plaži ovog poznatog Kritskog letovališta. Ishrana je na bazi "sve uključeno" što podrazumeva: doručak, ručak i večeru, nacionalna Grčka alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00h do 23:00h, kao i kafu, čaj, užine i dezerte u periodu od 11:00h do 15:00h, na nekoliko barova. Od sportskih aktivnosti u cenu su uračunati stoni tenis, mini golf, odbojka na plaži, kao i animacija šest dana u nedelji. Ležaljke i suncobrani su besplatni pored bazena.

PANTHEON 4* Guves - Hotelski kompleks se sastoji od tri glavne zgrade i bungalova, udaljen je 19km od Herakliona i 7km od Hersonisosa. Od plaže turističkog mesta Guves deli ga samo ulica. Hotel ima bazen, dečji bazen, zatvoreni bazen, nekoliko barova, teretanu, saunu, konferencijsku salu, profesionalni tim za animaciju za decu i odrasle, bilijar, stoni tenis, teren za tenis, odbojku na plaži … Svaka soba ima terasu / balkon, kupatilo [fen za kosu], klimu, satelitsku TV, telefon, frižider, sef [uz doplatu]. Usluge u hotelu su na bazi "sve uključeno" što podrazumeva: doručak od 07:00h do 09:30h [švedski sto], ručak od 12:30h do 13:30h [švedski sto], večeru od 19:00h do 21:30h [švedski sto], bezalkoholna pića, lokalno vino i pivo se služe tokom obroka, a u baru na bazenu od 10:00h do 24:00h se mogu konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine od 13:30h do 16:30h kao i kafa i dezerti u periodu od 16:30h do 17:30h. U ovom tipu usluge uključeno je i korišćenje ležaljki i suncobrana pored bazena, stoni tenis, teniski tereni preko dana, bilijar, pedaline, kanui i odbojka na plaži.

CRETA MARIS 5*. Hersonisos - Hotel je smešten na obali mora i na oko 25km od Herakliona, a na kraju turističkog mesta Hersonisos. Luksuzan hotel koji ima veliki lobi, recepciju, 7 restorana [usluge u hotelu su na bazi polupansiona [Doručak - švedski sto; večeru služe kelneri, jednom nedeljno gostima se služi gala večera], tavernu, TV salu, 8 barova, 2 otvorena bazena, 2 dečja i jedan zatvoreni bazen, [ležaljke i suncobrani oko bazena koriste se bez doplate], šoping arkadu, frizerski salon, kozmetički salon, diskoteku, teniski teren, teren za mini golf, fitnes centar sa talaso - terapijom... Sve sobe imaju terase [balkone], kupatilo [fen za kosu], individualnu klimatizaciju, radio, satelitski TV, telefon, frižider.

TERRA MARIS 5*. Hersonisos - Hotel je smešten na uzvišici iznad hotela Creta Maris, na kraju turističkog mesta Hersonisos na oko 25km od Herakliona. Ovaj luksuzan hotel počeo je sa radom 2002. godine i prostire se na površini od 26000 kvadratnih metara. U sklopu hotela su 4 restorana, 5 barova, otvoreni amfiteatar, mala pravoslavna crkva, šoping arkada, frizerski salon, diskoteka...

Gostima su na raspolaganju 3 otvorena, 1 zatvoreni, 4 dečja bazena, kao i mini waterland. Sve sobe imaju terase [balkone], kupatilo [fen za kosu], individualnu klimatizaciju, satelitsku TV sa muzičkim radio kanalom, telefon, frižider. Usluga u hotelu je na bazi sve uključeno što podrazumeva pun pansion: doručak od 07. 30 do 10:00h [švedski sto], kasni doručak od 10:00h do 11:00h [kontinentalan], ručak od 12. 30 do 14:30h [švedski sto], večera od 19:00h do 21:30h [švedski sto], Gala večera uz piano svakog četvrtka, kao i grčko veče svake nedelje. Uz prethodnu rezervaciju, gosti mogu večerati i u jednom od tri a la carte restorana. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića gostima su na raspolaganju tokom obroka, kao i na nekoliko barova u periodu od 10:00h do 24:00h, od 24:00h do 07:00h moguće je koristiti usluge room service-a.

Od sportskih aktivnosti, uz prethodnu rezervaciju, u cenu su uključeni tenis [sat vremena dnevno], mini golf, stoni tenis, bilijar, mali fudbal, mountain bike [za starije od 16 godina], đakuzi, teretana, kanui, pedavline. Za dobar provod gostiju brine se animacioni tim koji šest dana u nedelji organizuje brojne igre i programe. Hotel Terra Maris zakupljuje deo plaže na kome su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela, a na raspolaganju su i peškiri koji se mogu koristiti i na bazenu i na plaži.

REZERVACIJA ARANZMANA
+38164 9874264

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.6154768; || visit_greece@booking-hotels.biz